Esittely

Flex on raisiolainen voimisteluun ja tanssiin keskittynyt lasten ja nuorten harraste- ja kilpaseura. Flex on perustettu vuonna 2010 ja toimintamme alkoi kesällä 2011. Flexin taustalla on joukko Suomen huippu-urheilijoita rytmisestä voimistelusta ja kilpa-aerobicista. Kokeneet ja koulutetut valmentajat vastaavat valmennus- ja harrastetoiminnasta.

Flex tarjoaa voimistelua pienten alkeisryhmistä harrastekilpa- ja valmennusryhmiin.

Voimisteluseura Flex tarjoaa laadukasta valmennusta ja ohjausta rytmisessä voimistelussa, kilpa-aerobicissa, tanssissa ja harrasteliikunnassa. Ryhmät tarjoavat mahdollisuuden harrastaa ja osallistua kilpatoimintaan lapsen tai nuoren oman taitotason sekä innostuksen mukaan. Seuran tehtävänä on ensisijaisesti järjestää toiminnassa mukana oleville harrastajille korkeatasoista ohjausta ja valmennusta aina huipulle asti. Voimisteluseura Flex tarjoaa koulutusta, ohjausta ja valmentamista voimistelijoille, ohjaajille, valmentajille ja luottamushenkilöille. Voimisteluseura Flex tuo voimistelulajeja tunnetuksi erilaisissa tapahtumissa Turun seudulla yhteistyötahojen kanssa.

Arvot

  • vastuullisuus
  • ammattitaito
  • arvostus
  • liikunnan ilo

Voimisteluseura Flex toimii puhtaan urheilun hengessä, urheilevaa nuorta ja lasta arvostaen sekä tukien. Seurassa arvostetaan voimistelijoita ottaen valmennuksessa huomioon jokaisen voimistelijan taitotaso. Valmennustoiminta on yksilöllistä ja vastuullista. Ohjaajat ja valmentajat ovat ammattitaitoisia. Valmentajien säännöllinen kouluttautuminen ja pitkäaikaiset, omakohtaiset lajikokemukset kilpailutoiminnassa mahdollistavat voimistelijoiden huipulle pääsyyn. Voimisteluseura Flexin toiminta pyrkii pitkäjänteisyyteen, jolla on mahdollisuus saavuttaa huippu-urheilun taso. Lasten ja nuorten liikunnan tulee olla hauskaa, joten Voimisteluseura Flex tarjoaa iloa ja elämyksiä yhdessä tehden.

Visio: Laadukkaasti huipulle